Διακοπή πρόσβασης στο Αρχείο Ενεργειακών Επιθεωρητών για τους επιθεωρητές που δεν έχουν συμμετάσχει με επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση της ιδιότητας.

Σχόλιο : Μία εξέλιξη εξαιρετικά αρνητική. Με τους ενεργειακούς επιθεωρητές που έχουν επιτύχει σε εξετάσεις να είναι ελάχιστοι, με τα περιφερειακά ΤΕΕ να καλούν τους μηχανικούς να μην συμμετέχουν στις εξετάσεις…. Η διαδικασία έκδοσης ενεργειακών πιστοποιητικών γίνεται ξανά κλειστή για τους λίγους όπως και το 2010.  Μία εύλογη ερώτηση θα ήταν το τι γίνεται με τα πιστοποιητικά που έχουν εκδώσει αυτοί που πλέον αποκλείονται.  Μία απαράδεκτη διαδικασία που αυτοί που εκπονούν μελέτες ΚΕΝΑΚ πρέπει να δίνουν εξετάσεις προκειμένου να εκδίδουν ενεργειακά πιστοποιητικά. Συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στους καρεκλοκένταυρους των υπουργείων αλλά και στον πρώην πρόεδρο του ΤΕΕ μετέπειτα υπουργό, θιασώτη αυτής της διαδικασίας Χρ. Σπίρτζη. 

 

 

πηγή: .b2green.gr/

Διακοπή πρόσβασης στο πληροφοριακό σύστημα από τους Ενεργειακούς Επιθεωρητές:

Σε συνέχεια σχετικής εντολής του Σώματος Επιθεώρησης Περιβάλλοντος, Δόμησης, Ενέργειας & Μεταλλείων, Υπηρεσίας του ΥΠΑΠΕΝ, η οποία είναι υπεύθυνη για τη λειτουργία του Αρχείου Ενεργειακών Επιθεωρήσεων, σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο, η πρόσβαση στο Αρχείο Ενεργειακών Επιθεωρήσεων των Επιθεωρητών που δεν έχουν συμμετάσχει με επιτυχία στις εξετάσεις για την απόκτηση της ιδιότητας του Ενεργειακού Επιθεωρητή, δεν θα είναι εφικτή.

house  energetic - 3d rendering - isolated on white

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με την τελευταία δημοσίευση, υπάρχουν νέοι επιτυχόντες, οι οποίοι εξετάσθηκαν από 08/8/2015 έως 30/8/2015.

Πριν τη σημερινή λίστα, οι επιτυχόντες των γραπτών εξετάσεων ήτανμόλις 252 σε όλη την Ελλάδα, το οποίο εξακολουθεί να μεταφράζεται σε έναν η κανέναν ενεργειακό επιθεωρητή, στις περισσότερες περιφερειακές ενότητες της χώρας.

Οι νέοι επιτυχόντες είναι μόλις 5, οπότε οι συνολικοί επιτυχόντες ενεργειακοί επιθεωρητές φτάνουν πλέον μόλις τους 257 σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε παρακάτω τη νέα λίστα με τα τελευταία ονόματα:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.