Χρεώνουν χωρίς να ενημερώνουν ! ΤΣΜΕΔΕ ΤΜΗΜΑ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΜΠΑΧΑΛΟ ! και Επιστολή ΣΜΗΒΕ για διατήρηση της κατώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας

Σχόλιο: Εν αγνοία των ασφαλισμένων τους χρεώνουν την ειδική προσαύξηση δεν ενημερώνουν ποτέ ούτε καν για το ύψος της οφειλής και :
  • Αφαιρούν από τους ασφαλισμένους την ασφαλιστική τους ενημερότητα και ιατροφαρμακευτική κάλυψη
  • Χάνουν οι ασφαλισμένοι την διατήρηση τους σε κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία του Ν. 4331/2015.
Και όλα αυτά για οφειλές σε κάτι (Ταμείο Ειδικής Επαύξησης ) που με το νέο ασφαλιστικό έχει πλέον καταργηθεί από 1/1/2016. 
Μιλάμε για το απόλυτο μπάχαλο που δημιουργείται από την αυθαίρετη ερμηνεία νόμων, και διαδικασίων που ξεπερνουν την λογική και από την μη τήρηση από το τμήμα εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ ούτε καν των προσχημάτων.
Δεν είναι δυνατόν να καταλογίζονται ως ληξιπροθεσμές οφειλές για τις οποίες ο ασφαλισμένος δεν έχει καν ενημερωθεί (για το ύψος τους και τον τρόπο καταβολής).
Δεν είναι δυνατόν να στερείται ο ασφαλισμένος ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης και ασφαλιστικής ενημερότητας (απαραίτητη για τις επαγγελματικές μας σχέσεις με το δημόσιο) επειδή το τμήμα εισφορών του ΤΣΜΕΔΕ και η διοίκηση του είναι απλά ανίκανοι και παθολογικά επιθυμούν την εξόντωση μας! (βιολογική και οικονομική).
Για το θέμα έχει αποστείλει επιστολή ο ΣΜΗΒΕ
Ο Σύλλογος ενημερώθηκε από μέλη του ότι προέκυψε ζήτημα ως προς τη διατήρηση της κατώτερης ασφαλιστικής κατηγορίας, στην οποία υπάχθηκαν κατόπιν αίτησής τους σύμφωνα με το άρθρο 39 του Ν. 4331/2015.

Σας επισυνάπτουμε την σχετική επιστολή του Συλλόγου, η οποία στάλθηκε στον Πρόεδρο του ΕΤΑΑ και στον Πρόεδρο Δ.Ε. του ΤΣΜΕΔΕ.

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι έχουν αναρτηθεί τα ειδοποιητήρια του Α΄εξαμήνου 2016 στην ιστοσελίδα του ΤΣΜΕΔΕ (www.tsmede.gr).
Ο Σύλλογος θα στείλει νέα επιστολή ζητώντας χρονική παράταση πέραν της 30/06/2016 εξόφλησης των ασφαλιστικών εισφορών του Α΄εξαμήνου, προκειμένου να αποκατασταθεί το ζήτημα που προέκυψε με τις ασφαλιστικές κλάσεις. Θα ενημερώσει σχετικά τα μέλη του.
Καλούμε τα μέλη μας να συνεχίσουν να μας ενημερώνουν για οποιαδήποτε ανάλογη περίπτωση, ώστε να προβούμε στις δέουσες ενέργειες απέναντι στο ταμείο.
smhbe1smhbe2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.