Δύο νεκροί από τους τραυματίες στα ΕΛΠΕ

Θλίψη και οργή για το θάνατο των εργαζομένων.

Άμεση απόδοση ευθυνών σε κάθε υπεύθυνο και υιοθέτηση των προτάσεων των εργαζομένων στην κατεύθυνση της αύξησης των μέτρων ασφαλείας η υποχρεώση της Διοίκησης των ΕΛΠΕ και της Κυβέρνησης.

από το pressproject

Άλλος ένας τραυματίας της έκρηξης που σημειώθηκε προ ημερών στα Ελληνικά Πετρέλαια υπέκυψε σήμερα το απόγευμα στα τραύματά του, ενώ νωρίτερα είχε πεθάνει άλλος ένας εργαζόμενος

Όπως αναφέρουν τα ΕΛΠΕ, ο πρώτος χρονικά που υπέκυψε στα τραύματα του είναι ο Χαράλαμπος Δευτεραίος, εργαζόμενος στην εταιρία και ο δεύτερος ο Ραμαντάν Ντελιλάϊ, εργαζόμενος σε εργολαβική εταιρεία.

Τα ΕΛΠΕ τόνισαν ότι θα στηρίξουν τις οικογένειες των θανόντων, διασφαλίζοντας το παρόν και το μέλλον των παιδιών τους και επισήμαναν ότι προωθείται άμεσα στις αρμόδιες Υπηρεσίες το Πόρισμα της Επιτροπής Διερεύνησης του συμβάντος ώστε να αποδοθούν ευθύνες, όπου υπάρχουν.

Υπενθυμίζουμε ότι από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της 8ης Μαΐου, είχαν τραυματιστεί έξι άνθρωποι, κατά τη διάρκεια εργασιών συντήρησης που εκτελούνταν σε δεξαμενή.

Ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Παναγιώτης Λαφαζάνης και ο Γενικός Γραμματέας Ενέργειας και Ορυκτών Πρώτων Υλών, Απόστολος Αλεξόπουλος, συγκλονισμένοι από την αναγγελία του θανάτου ενός ακόμη εργαζόμενου, εξέφρασαν τα συλλυπητήρια τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.