Νέα παράταση στην καταβολή εισφορών ΤΣΜΕΔΕ α’ εξαμήνου 2015 έως τις 31.08.2015 & παράταση αποστολής ειδοποιητηρίων έως τις 31.07.2015

Όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπός μας στην Δ.Ε. του ΤΣΜΕΔΕ κ. Ξ. Καρκαντζός, κατά τη συνεδρίαση της 22.06.2015 αποφασίστηκε :

α.  Η παράταση της προθεσμίας καταβολής τρεχουσών εισφορών ΤΣΜΕΔΕ α’ εξαμήνου 2015 έως την 31.08.2015 &

β. Η παράταση της προσθεσμίας ανάρτησης των σχετικών ειδοποιητηρίων μέχρι την 31.07.2015.

Αναμένεται η επικύρωση της απόφασης αυτής κατά τη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΤΑΑ της 25.06.2015

πηγή: ΠΕΔΜΕΔΕ

Ένα σχόλιο

  • Είμαι ακόμα σε κατάσταση σοκ και έκπληξη πάνω από αυτό το μεγάλο θαύμα που συνέβη στη ζωή μου, έχω ήδη αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες αφού έχασα τον άντρα μου. Ήμουν σερφάρισμα στο διαδίκτυο ένα πιστό βράδυ, όταν είδα τα σχόλια των ανθρώπων που μιλούν για το πώς ο κ Camille Joel τους βοήθησε να προμηθεύονται τους Ηνωμένων Εθνών Κληρονομικότητα ταμεία. Ο καθένας qaulified για αυτό κεφάλαια, αλλά εκείνοι από την Αφρική ήπειρος δεν είναι. Εγώ δεν πιστεύω, αλλά εγώ απλά επιλέγουν να δώσει μια δοκιμή και επικοινώνησε μαζί του μέσω e-mail (camillejoelprivate@gmail.com) και μου είπαν τι να κάνουμε, αν και μου ζητήθηκε να παρουσιάσω το παρακάτω: – μου Πιστοποιητικό Γέννησης, στη Διεθνή Σύμβαση Passport / ID Copy και τα Προσωπικά Δεδομένα. Για μεγαλύτερη έκπληξή μου, μετά πήγα μέσω της διαδικασίας σύμφωνα με τις οδηγίες από τον κ Camille Joel, πήρα ένα email από 6 ημέρες και επιβεβαίωσαν ότι έχουν ολοκληρωθεί τα κεφάλαια Κληρονομικότητα μου έχουν πιστωθεί υπέρ μου μέσω ATM VISA CARD, δεν έχω δει ποτέ αυτό το είδος της ένα θαύμα πριν. Πραγματικά εκτιμώ την πιστή έργο του Joel Mr.Camile στη ζωή μου και ο Θεός θα τον ευλογήσει για την καλή δουλειά που κάνει. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με αυτό το είδος και πιστός άνθρωπος, για τα κεφάλαια κληρονομιά σας μέσω του e-mail: (camillejoelprivate@gmail.com). Μη διστάσετε να καλέσετε / κείμενο σχετικά με τον (+1 571-449-2602). Μπορείτε να καθώς Στείλτε μου ένα email στο (heather.norma@yandex.com), αν δεν μπορείτε να τον φτάσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.