Απάντηση στην επιχείρηση τρομοκράτησης του λαού από τον πρόεδρο του ΤΕΕ Γιώργο Στασινό.

Με τους δανειστές να πνίγουν τη χώρα για να υποταχθεί, και να λαμβάνονται έκτακτα μέτρα για να κρατήσουν τη θηλιά μακριά από το λαιμό μας, κάθε μέρα φαίνεται και πιο ξεκάθαρα ποιοι θέλουν να τρομοκρατήσουν τον ελληνικό λαό, τους εργαζόμενους και τη νεολαία για να μην πάρει τις ζωές του στα χέρια του.

Ο εσμός των κυρίαρχων Μέσων Μαζικής “Ενημέρωσης” έχει επιδοθεί στο μεγαλύτερο κρεσέντο παραπληροφόρησης και τρομοκρατίας από τη μέρα που ιδρύθηκαν ιδιωτικά κανάλια στην Ελλάδα. Οι σκληρότεροι των εργοδοτών έχουν επιδοθεί σε κάθε μορφής απειλή και εκβιασμό, υποχρεωτικές άδειες, αργίες, μη πληρωμές, τρομοκρατίες και διαγγέλματα. Κατεβάζουν μέχρι και στις διαδηλώσεις της υποταγής τους εργαζομένους, ως και με την απειλή της απόλυσης.

Μαζί τους συντάσσεται ο πρόεδρος του ΤΕΕ, του οποίου την στάση είχαμε προβλέψει, ο οποίος καταγγέλλει ανύπαρκτους τραμπουκισμούς στη Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ, τη στιγμή που η Διοικούσα Επιτροπή (που αποτελείται από 15 μέλη) ξεκίνησε με απαρτία 11 μελών, εκ των οποίων οι 3 προερχόμενοι από την Αριστερά (ΡΠΜ-ΣΑΜ) αποχώρησαν λόγω του ότι η εισήγηση του προέδρου ήρθε τελευταία στιγμή, και στη συνέχεια αποχώρησε ο εκπρόσωπος της ΕλΕΜ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει απαρτία. Δυστυχώς για αυτούς, ο εκπρόσωπος όχι των μηχανικών, αλλά της λίστας Λαγκάρντ στο ΤΕΕ, Ζαννιάς, άργησε να εμφανιστεί ώστε να μπορέσουν να πιάσουν την απαρτία και να μας τρομοκρατήσουν παρέα με τα ΜΜΕ και τους μεγαλοεργολάβους.

Σήμερα 30/06 ο ρόλος του αποκαλύφθηκε με την παρέμβαση του στο ΣΚΑΙ, όπου μεταξύ άλλων : χαρακτήρισε ‘’γνωστούς – άγνωστους ” τους δεκάδες συναδέλφους οι οποίοι παραβρέθηκαν ως παρατηρητές στην ΔΕ (οι συνάδελφοι αυτοί, είναι αυτοί που επί τριετία δώσανε τον πιο σκληρό κι επίμονο αγώνα για το ασφαλιστικό) και δήλωσε ότι αν ο ελληνικός λαός την Κυριακή πει όχι ” θα πάμε όλοι στην ανεργία και ότι δεν θα έχουμε να φάμε”.

Οι εκπρόσωποι της δεξιάς παράταξης στην 90 χρονη πορεία του ΤΕΕ, ακόμη και σε μαύρες για την στιγμές χώρα (κατοχή, εμφύλιος, χούντα), δεν συμπεριλήφθησαν στα φερέφωνα και τους κολαούζους της εξουσίας που στοχοποιούσαν συναδέλφους αγωνιστές και τρομοκρατούσαν τον λαό.  Τελικά για όλα υπάρχει η πρώτη φορά. Ο πρόεδρος του ΤΕΕ κος Γιώργος Στασινός, είναι αυτός που έσπασε την δημοκρατική  παράδοση του ΤΕΕ, προσπαθώντας να συκοφαντήσει συναδέλφους και να ενσπείρει τον πανικό στον λαό .

Ο κόσμος της δουλειάς, οι αυτοαπασχολούμενοι, οι εργαζόμενοι, οι άνεργοι, γνωρίζουν καλά  ότι το ΝΑΙ του  κου Στασινού είναι ίδιο με το ΝΑΙ που είχε πει στις αυξήσεις των εισφορών και μετά πήρε δυο απευθείας αναθέσεις, του  κου Στασινού που ενώ ο κλάδος καιγόταν για το ασφαλιστικό, στις αντιπροσωπείες εξέφραζε το φόβο μην μας πάρει τις δουλειές η ΜΟΜΑ.

ή Αυτοί ή Εμείς

Ε ΛΟΙΠΟΝ, ΟΧΙ

Η τοποθέτηση του Γιάννη Πάνου, μέλους της Συσπείρωσης Αριστερών Μηχανικών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.