ΤΕΕ/ΤΚΜ : Διάθεση χώρου στους συναδέλφους για την πραγματοποίηση των επαγγελματικών τους συναντήσεων.

Σχόλιο: Εξαιρετική η πρωτοβουλία του Τ.Ε.Ε. Τ.Κ.Μ. 

Η ΤΟΜΗ (Α.Δ.Μ.) καλεί και την Διοικούσα επιτροπή του Τ.Ε.Ε. να προχωρήσει σε αντίστοιχη ενέργεια διάθεσης χώρου στο κτήριο της Νίκης. 

TEE-TKM-01

Πολλοί συνάδελφοι, ιδιαίτερα τα τελευταία χρόνια, ασκούν το ελεύθερο επάγγελμα έχοντας δηλώσει ως επαγγελματική έδρα την κατοικία τους.

Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι πιθανόν ο χώρος που διαθέτουν να μην ενδείκνυται για την πραγματοποίηση επαγγελματικών συναντήσεων.

Η ΔΕ του ΤΕΕ/ΤΚΜ προσπαθώντας να βοηθήσει τους συναδέλφους,  αποφάσισε να διαθέσει μια αίθουσα γραφείων, στο 1ο όροφο του κτιρίου του ΤΕΕ/ΤΚΜ, την οποία, οι συνάδελφοι που το επιθυμούν, θα μπορούν να την χρησιμοποιούν για τις επαγγελματικές τους συναντήσεις.

Αποφασίσθηκε πιλοτικά, το δικαίωμα χρήσης της αίθουσας να παρέχεται στους συναδέλφους,μετά από αίτηση τους,  για τους μήνες Μάιο & Ιούνιο, με συμβολικό κόστος εγγραφής 20€ συνολικά και για τους δυο μήνες, για όσες φορές την χρειασθούν αρκεί να υπάρχει διαθεσιμότητα.

Η διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί,είναι η εξής:

1. Όσοι ενδιαφέρονται θα πρέπει να υποβάλουν τη σχετική ΑΙΤΗΣΗ στο ΤΕΕ/ΤΚΜ

(fax: 2310883110 –  protocol-tkm@central.tee.gr)

2. Οι συνάδελφοι που εκδήλωσαν ενδιαφέρον θα μπορούν, όταν θέλουν να χρησιμοποιήσουν την αίθουσα,  να επικοινωνούν με αρμόδιο υπάλληλο του ΤΕΕ/ΤΚΜ (τηλ. 2310883106 ή magelen@central.tee.gr , κ. Μαγνήσαλη Ε.) ο οποίος και θα τηρεί ημερολόγιο. Η αίθουσα θα διατίθεται σε 45λεπτη βάση,από τις 9.00 έως τις 17.00.

3. Το κόστος χρήσης των 20€ θα καταβάλλεται πριν την πρώτη χρήση της αίθουσας.

Στην αίθουσα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με το διαδίκτυο μέσω WiFi

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.