Ο Καμμένος εγκαινιάζει την πρώτη ΜΟΜΑ

Σχόλιο: Στην τελευταία σύνοδο της Κεντρικής Αντιπροσωπείας του ΤΕΕ, αναφέρθηκε από συναδέλφους προερχόμενους από τη δεξιά παράταξη ότι η πρόταση για ανασυγκρότηση των ΜΟΜΑ (Μικτές Ομάδες Μηχανικής Ανασυγκρότησης) αποτελεί προσβολή για τον κλάδο, “λες και δεν μπορούμε να κάνουμε τα έργα”. Παρότι τέτοιες προτάσεις και κινήσεις πρέπει να εντάσσονται σε έναν συνολικότερο σχεδιασμό της παραγωγικής ανασυγκρότησης της χώρας και με σεβασμό στα δικαιώματα των στρατευμένων, και άπτονται και άλλων ζητημάτων, δεν θεωρούμε καθόλου αρνητική εξέλιξη να περιέρχονται κατασκευαστικές δραστηριότητες ξανά στη δημόσια σφαίρα.

Αναδημοσιεύουμε από το Ποντίκι

Την πρώτη ΜΟΜΑ εγκαινιάζει σήμερα ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στο  747 ΕΤΜΧ  της Σχολής Μηχανικού στο Λουτράκι.

Ο ίδιος αναμετέδωσε από τον λογαριασμό του στο twitter άρθρο από τοπικό blog της περιοχής, στο οποίο αναφέρεται ότι «είμαστε  στην  ευχάριστη  θέση  να  ενημερώσουμε ότι την Πέμπτη 7/5/2015 ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα είναι στο  Λουτράκι για τα εγκαίνια της 1ης ΜΟΜΑ του 747 ΕΤΜΧ.»

moma

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται.